Cautare

350 de rezultate pentru "caii liberi" (2.84 secunde)
Urcata in caruta guvernarii, mana caii autonomiei teritoriale nebuneste. De au intrat cu ei in gardul Uniunii Europene. Unde si-au deschis, la Bruxelles, birou al Tinutului Secuiesc.
Nu mor caii cand vor cainii! O sa se vada asta cat de curand", a scris Olguta Vasilescu pe site-ul de socializare.
Potrivit lui Mohanu, caii care vor fi vanduti nu sunt inregistrati in patrimoniul genetic national si nici nu indeplinesc conditiile de a intra in aceasta categorie, iar, in maximum o luna urmeaza sa fie organizate primele licitatii.
Astfel, abonatii din Samsud au ramas izolati din punctul de vedere al comunicatiilor cu exteriorul, la Bilghezd au fost afectati 100 de abonati, iar arderea unui cablu optic din zona caii ferate din Zauan, a condus la intreruperea temporara a comunicatiilor din localitatile Zauan, Ip, Marca, Camar, Halmasd, Iaz si Plopis.
Cand pornim spre o reprezentanta sau targ de masini, cu gandul de a ne achizitiona masina mult visata, pe langa stilul atragator si performantele ei, ne informam si de puterea motorului sau "caii putere".
Cand pornim spre o reprezentanta sau targ de masini, cu gandul de a ne achizitiona masina mult visata, pe langa stilul atragator si performantele ei, ne informam si de puterea motorului sau "caii putere".
Berceanu a afirmat ca daca acesti bani vor fi cheltuiti corect, se va schimba fata caii ferate romanesti. Reabilitarea culoarului IV se va finaliza in 2013, tronsonul Bucuresti-Constanta fiind deja definitivat.
Pana acum, pe traseul Costesti - Rosiori, noi plateam taxa de utilizare a caii ferate, dar dupa ce a venit firma o plateste ea.
Mai multe tronsoane ale caii ferate Bucuresti-Constanta vor fi modernizate, dupa ce CFR a incheiat ieri contracte cu cateva companii straine si romanesti in valoare de peste 820 de milioane de euro.
De asemenea, comisarii Garzii de Mediu Constanta au sanctionat cu amenda in suma de 20.000 RON firma Swietelsky Constructii Feroviare SRL din Bucuresti pentru depozitarea necorespunzatoare a deseurilor rezultate in urma lucrarilor desfasurate la terasamentul caii ferate din zona localitatii Mircea Voda.
El se va afla pe Drumul European 79, in chiar vecinatatea sensului giratoriu din vecinatatea supermarketului Real, care face legatura, cu ajutorul caii de centura, cu cartierul Nufarul si cu Baile Felix.
Identificarea si eliberarea pasapoartelor pentru cabaline trebuie finalizate pana la 1 iulie 2008, pana in prezent fiind identificati numai 40% dintre caii din Romania, a declarat presedintele Autoritatii Hipice Nationale, Robert Bartha.
"Am solicitat proiectantului sa ne faca o expertiza a structurii caii de rulare, pentru a vedea ce tip de avion rezista pe aceasta pista pusa in functiune de 30 de ani, o expertiza a terenului, care este in administrarea aeroportului, pentru a ne da o solutie pentru prelungirea pistei ti privind tipul de avioane care pot sa aterizeze aici.
Orban a precizat ca autoritatile romane au semnat cu Comisia Europeana un memorandum prin care studiile de fezabilitate de reabilitare a caii ferate amintite anterior vor fi realizate pentru a asigura o viteza de 160 km/h.
300 de metri patrati, apartinand autoritatilor locale din comunele Belciugatele si Lehliu, din judetul Calarasi, pentru continuarea lucrarilor de reabilitare a caii ferate Bucuresti - Constanta, apartinand magistralei 800.
Reprezentantii Ministerului Transporturilor si Infrastructurii au facut o analiza a situatiei cailor ferate pentru cele sapte societati feroviare subordonate, stabilind ca se vor face disponibilizari de personal pe toate palierele caii ferate in cadrul tuturor societatilor.
Pe viitor, se vrea modernizarea caii ferate Craiova - Calafat, ca parte a coridorului IV paneuropean, care ar face legatura cu podul peste Dunare, ce va fi ridicat la Calafat - Vidin.
Singurii care ar putea profita de traseul soselei si al caii ferate care face legatura cu podul sunt proprietarii de terenuri aflate in vecinatatea infrastructurii, cu conditia ca pamanturile sa nu fie expropriate.
Proiectul cuprinde doua traversari majore de obstacole - a raului Dambovita peste podul existent si a caii ferate in zona Garii de Nord - urmand a fi realizat intr-o zona cu o mare concentrare de cladiri rezidentiale si comerciale si, de asemenea, intens tranzitata de vehicule de toate tipurile.
Tot primarul municipiului a aratat ca se va investi in modernizarea caii de rulare. Bucla de la intersectia strazilor Primaverii cu Sucevei a fost deja inlocuita, iar calea de rulare de pe Strada Primaverii va fi schimbata.
google-analytics.com